Skip links

Murerstillads

Særlig robust stilladsløsning med fleksible indretningsmuligheder og højdejusterbare dæk.

Læs mere

Murerstilladser til opmuring

Professionelle murerstilladser er robuste og kvalitetsgodkendte stilladser, der kan bære murere, tunge byggematerialer og murermateriel.

Den midlertidige arbejdsplatform giver murere adgang til at udføre opmuringsarbejde samt andet beton-, flise- og murerarbejde i højden og bredden på større bygningsværker, haller, etageejendomme og villaer.

Murerstilladser opbygges i fleksible enkeltsøjlesystemer og er kendetegnet ved en høj lastklasse og breddeklasse.

De er indrettet med højdejusterbare dæk (gulv), der nemt kan flyttes halvanden meter op ad gangen.

Afskærmning og totalinddækning af murerstilladser gavner også murernes produktivitet og reducerer murerarbejdets følsomhed i forhold til sæson og vejrforhold.r en stilladskonstruktion, der giver håndværkere mulighed for at renovere og restaurere facader, tag og spir på kirketårne eller andre typer af tårne på en ejendom.

Med løsningen får stilladsbrugerne tryg og rummelig adgang til opgaven. Og med anvendelse af særligt vinklede stilladsdæk kan håndværkerne komme helt tæt på områderne hele vejen rundt, hvor arbejdet skal udføres på tårnet.

Få et tilbud

Hos Dansk Stillads Service er stilladsmontørerne eksperter og har erfaring med effektivt og serviceorienteret stilladsarbejde.

Se vores referencer

Måske er du også interesseret i:

Industristillads
Facadestillads
Stillads til tagarbejde
Hængestillads
Tårnstillads
Skorstensstillads
Murerstillads
Adgangs- og flugtveje
Elevator og hejs
Materialetårn
Afskærmning
Klik her
Træk