Stilladsudlejning

Konkurrencedygtig udlejning af stillads med opsætning og nedtagning.

Leje af stillads til professionelt byggeri og renovering

Vi udlejer stillads til byggeprojekter og renoveringsopgaver på facader, tag, skorstene, tårne, spir og meget mere.

Hos os får entreprenører og håndværkere altid leveret en komplet service med rådgivning, opsætning, leje og nedtagning til konkurrencedygtige priser.

Når vores veluddannede montører har opsat og kvalitetsgodkendt løsningen, så lejer vores kunder det anvendte stilladsmateriel i den aftalte periode til vi nedtager og hjemtager det igen fra byggepladsen.

Vores stilladsudlejning med tilhørende services omfatter også stilladstilbehør inden for afskærmning, varmekanoner, rullestillads og elektrisk transport af materialer og personer.

Her kan du læse mere om vores velorganiserede stilladsservice.

lej stillads til byggeri og renovering
Leje af industristillads til vedligehold reparation

Leje af industristillads til vedligehold og reparation

Vi indgår konkurrencedygtige udlejnings- og serviceaftaler med forsynings- og fremstillingsvirksomheder inden for især energi, medicinal og fødevarer.

Hos os udlejer vi industristillads i smidigt og velorganiseret samarbejde, der beror på rammeaftale med indkøb og de ansvarlige for drift, reparation og vedligehold af driftsfaciliteter og bygninger.

Vores løsninger til industrien kan honorere særlige krav til klinisk rent materiel og vores tilhørende services lever op til krav i forhold til sikkerhed, kvalitet, samarbejde, kapacitet og beredskab.

Her kan du læse mere om industristillads.

Tag os med på råd og få tilbud

Ræk ud til os og få gratis ekspertrådgivning med beregning af tilbud på leje af stilladsløsning med opsætning, servicering og nedtagning af veluddannede montører.

Stilladsudlejning 1
dansk byggeri - Stilladsektionen
Medlem af Dansk Byggeri
Certificeret stillads virksomhed
Achilles Qualified - Utilities NCE
DNV GL certificeret arbejdsmiljø
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Call Now ButtonRing op