Industristillads

Avanceret stilladsløsning under særlig hensyntagen til industriens kvalitetskrav
og samarbejdsprocesser

Stilladsekspertise og personlig kompetence

Industristillads er en midlertidig arbejdsplatform med relevans for ledelsen, der har ansvar for reparation og vedligehold af bygninger og driftsfaciliteter i forsynings- og fremstillingsvirksomheder.

Industristilladser karakteriseres som særligt avancerede stilladsløsninger, der typisk er indkøbsgodkendte til reparations- og vedligeholdelsesarbejde under særlig hensyntagen til faste driftsinstallationer, renlighed, sikkerhed og andre krav.

Oftest monteres industristilladser med fleksible enkeltsøjlesystemer og er sammenlignelige med hængestillads og facadestillads til vedligehold og reparation i industrien.

Montage og indretning af industristilladser stiller særlige krav til stilladsmontørernes personlige kompetencer og erfaring.

Stilladsmontørerne skal have personlig tilpasningskompetence til industrivirksomhedens krav, regler og processer.

Derudover er det vigtigt, at stilladsekspertisen er i orden. Stilladsopgaverne på industristilladser kalder tit på avanceret indretning, der tager hensyn til forhindringer, forurenet arbejdsmiljø og minimering af driftstab i produktionen.

Eksempel på industristillads
Industristillads 1

Rene industristilladser

Dansk Stillads Service er kvalitets- og arbejdsmiljøcertificeret. Vi har ordentlighed og samarbejde som grundlæggende værdier i vores forretnings- og servicemodel.

Samtidig tilbyder vi helt unikke renlighedsservices, der er målrettet til industristilladser i fødevare- og medicinalindustrien.

Vores specielle vaskehal og lukkede lastbiler til stilladstransport gør det muligt at montere og indrette helt rene industristilladser i hygiejnefølsomme bygnings- og produktionsmiljøer.

Tag DSS med på råd

Vores entrepriseledere og veluddannede stilladsmontører har mange års erfaring med professionelle industristilladser og er vant til at begå sig under hensyntagen til industrielle planlægnings- og arbejdsforhold.

Det faktum gør os i stand til at rådgive og vejlede vedligeholdsledelsen i forhold til optimale stilladsløsninger, der tager hensyn til reparations- og vedligeholdelsesprojekternes totale omkostninger og tidsplanlægning.

Industristillads 2
Ring op