Forside / Stilladser

Stillads

Konkurrencedygtig opsætning, inddækning, leje, ændring, flytning og nedtagning af stillads til bygge- og vedligeholdelsesprojekter

Stilladser er
tryghed og produktivitet

Professionelle stilladsløsninger sikrer optimale adgangs- og arbejdsforhold for håndværkere på bygge- og vedligeholdelsesprojekter. Det handler om tryghed og produktivitet.

Vi har masser af erfaring med at levere og servicere alle typer stilladsløsninger i kort eller længere tid.

Og vi hjælper gerne ledelsen i byggebranchen og industrien med rådgivning og vejledning i forhold til trygt og produktivt valg af løsning med rette last- og breddeklasse.

Få hjælp til rette last- og breddeklasse

Valg af den rette løsning afgøres typisk i forhold til bygge- og vedligeholdelsesprojektets beskaffenhed.

Hvad skal stilladset kunne bære? Hvilken type arbejde skal udføres? Og hvad er behovet for materialetransport og materialeopbevaring?

Lastklasser for stillads kategoriseres i CS-klasse 1-6.

Jo højere lastklasse, jo højere bæreevne og robusthed.

Breddeklasser kategoriseres i en bredde-skala (width-skala) fra W06 (0,6 – 0,9 m) til W24 (2,4 – m).

Jo højere breddeklasse, jo bedre mulighed for samtidig håndværkerfærdsel med brug af hjælpemidler, løftegrej, materialetransport og materialeopbevaring.

Ræk gerne ud til os for gratis vejledning og ekspertråd til jeres optimale stilladsløsning.

Stilladsservice

Det er veluddannede og erfarne montører, der opstiller, inddækker, overdækker, ændrer, flytter og nedtager kvalitetsgodkendte stilladser i ordentligt samarbejde med kunder, brugere og ledelsen hos Dansk Stillads Service.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Call Now ButtonRing op