Leje af stilladser med professionel opsætning
og nedtagning

Konkurrencedygtig opsætning, inddækning, leje, ændring, flytning og nedtagning af stillads til bygge- og vedligeholdelsesprojekter

Stilladser er
tryghed og produktivitet

Professionelle stilladsløsninger sikrer optimale adgangs- og arbejdsforhold for håndværkere på bygge- og vedligeholdelsesprojekter. Det handler om tryghed og produktivitet.

Vi har masser af erfaring med at levere og servicere alle typer stilladsløsninger i kort eller længere tid.

Og vi hjælper gerne ledelsen i byggebranchen og industrien med rådgivning og vejledning i forhold til trygt og produktivt valg af løsning med rette last- og breddeklasse.

Leje af industristillads til vedligehold reparation

Leje af stillads til professionelt byggeri og renovering

Vi udlejer stilladser til byggeprojekter og renoveringsopgaver på facader, tag, skorstene, tårne, spir og meget mere.

Hos os får entreprenører og håndværkere altid leveret en komplet service med rådgivning, opsætning, leje og nedtagning til konkurrencedygtige priser.

Når vores veluddannede montører har opsat og kvalitetsgodkendt løsningen, så lejer vores kunder det anvendte stilladsmateriel i den aftalte periode til vi nedtager og hjemtager det igen fra byggepladsen.

Vores stilladsudlejning med tilhørende services omfatter også stilladstilbehør inden for afskærmning, varmekanoner, rullestillads og elektrisk transport af materialer og personer.

Her kan du læse mere om vores velorganiserede stilladsservice.

Leje af industristillads til vedligehold og reparation

Vi indgår konkurrencedygtige udlejnings- og serviceaftaler med forsynings- og fremstillingsvirksomheder inden for især energi, medicinal og fødevarer.

Hos os udlejer vi industristillads i smidigt og velorganiseret samarbejde, der beror på rammeaftale med indkøb og de ansvarlige for drift, reparation og vedligehold af driftsfaciliteter og bygninger.

Vores løsninger til industrien kan honorere særlige krav til klinisk rent materiel og vores tilhørende services lever op til krav i forhold til sikkerhed, kvalitet, samarbejde, kapacitet og beredskab.

Her kan du læse mere om industristillads.

lej stillads til byggeri og renovering
Stilladser 1

Få hjælp til rette last- og breddeklasse

Valg af den rette løsning afgøres typisk i forhold til bygge- og vedligeholdelsesprojektets beskaffenhed.

Hvad skal stilladset kunne bære? Hvilken type arbejde skal udføres? Og hvad er behovet for materialetransport og materialeopbevaring?

Lastklasser for stillads kategoriseres i CS-klasse 1-6.

Jo højere lastklasse, jo højere bæreevne og robusthed.

Breddeklasser kategoriseres i en bredde-skala (width-skala) fra W06 (0,6 – 0,9 m) til W24 (2,4 – m).

Jo højere breddeklasse, jo bedre mulighed for samtidig håndværkerfærdsel med brug af hjælpemidler, løftegrej, materialetransport og materialeopbevaring.

Ræk gerne ud til os for gratis vejledning og ekspertråd til jeres optimale stilladsløsning.

Stilladsservice

Det er veluddannede og erfarne montører, der opstiller, inddækker, overdækker, ændrer, flytter og nedtager kvalitetsgodkendte stilladser i ordentligt samarbejde med kunder, brugere og ledelsen hos Dansk Stillads Service.

Stilladser 2
Stilladser 3
Stilladser 4
Stilladser 5
Stilladser 6
Stilladser 7
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Ring op