Ordentligt samarbejde

Nyheder og historier om ordentlighed og samarbejde i byggebranchen og industrien.

Historierne om ordentlighed og samarbejde stiller skarpt på bygge- og vedligeholdelsesprojekter, der involverer stilladsbrugere i kort eller længere tid. De handler om ledelse, produktivitet, kvalitet, sikkerhed, arbejdsmiljø, logistik og økonomi.

Vi dækker også de vigtigste eksempler på, hvordan ledelsen i byggebranchen og industrien får alt det bedste ud af stilladsopgaven i samarbejde med Dansk Stillads Service.

Tilfredse kunder vil anbefale Dansk Stillads Service til andre

Tilfredse kunder vil anbefale Dansk Stillads Service til andre

Dansk Stillads Service er en kundeorienteret servicevirksomhed. Og det bedste omdømme i stilladsbranchen er vores strategi. Derfor finder vi det naturligt, at undersøge og dele, hvordan kunderne reelt oplever vores services på stilladsopgaver i byggebranchen og i...

Fritstående stilladsløsning skåner bevaringsværdig ejendom

Fritstående stilladsløsning skåner bevaringsværdig ejendom

Arkitekt og hovedentreprenør hylder fleksibel og skånsom overdækning af historisk ejendom. Anvendelse af kraftige jordskruer og flytbar tagoverdækning på hjul. Det gør forskellen.  Skærpede krav til stillads og hensyn Oftest kræver det ekstra forsigtighed og et...

Guide: Vejen til godt samarbejde på stilladsopgaven

Guide: Vejen til godt samarbejde på stilladsopgaven

Stilladser er ofte et vigtigt element i byggepladsens infrastruktur. Og der er gevinster at hente, når byggerådgivere, entreprenører og håndværkere har et godt samarbejde med stilladsleverandøren. Her er en lille guide med input fra ekspert i samarbejde.

ISO 9001 er garant for ordentligt samarbejde på stilladsopgaven

ISO 9001 er garant for ordentligt samarbejde på stilladsopgaven

Dansk Stillads Service har sat ordentlighed og samarbejde i system med internationalt anerkendt ISO 9001-certificering i kvalitetsledelse. Med certificeringen kan byggebranchen og industrien have tillid til, at stilladsopgaver udføres med ensartede processer og...

Affalds- og energiselskab vedligeholdes med projektmodel

Affalds- og energiselskab vedligeholdes med projektmodel

Store affaldsmængder sætter driften under stort pres hos affalds- og energiselskab. Hvert år brænder I/S Vestforbrænding mere end 500.000 tons husholdnings- og erhvervsaffald i forbrændingsanlæg, der vedligeholdes og udvikles med procedurer og systematisk...

Ordentlig service er afgørende i samarbejdet med entreprenør

Ordentlig service er afgørende i samarbejdet med entreprenør

Rasmus Friis A/S udfører total- og hovedentrepriser i Storkøbenhavn og på Sjælland. Det er komplekse opgaver, hvor ordentlighed er et bærende element i alle projekter. Det stiller krav til samarbejdspartnernes serviceniveau og evne til at overholde aftaler.

Følg med på LinkedIn

Få indsigt i stilladsbranchen og lær os bedre kende på LinkedIn. Vi deler løbende små ekspertråd, nyheder og inspirerende eksempler på stilladsopgaver i samarbejde med Dansk Stillads Service.
Ordentligt samarbejde 1

Ordentligt samarbejde betaler sig

Få tilsendt informative historier om bygge- og vedligeholdelsesprojekter med ordentligt samarbejde og optimale stilladsløsninger. Det betaler sig.


    Vi passer godt på dine personlige data og overholder EU’s regler for persondatabeskyttelse. Derfor skal du give samtykke til, at Dansk Stillads Service må håndtere dine data.

    Se eventuelt vores information om persondatabeskyttelse samt cookie- og privatlivspolitik i ordentligt samarbejde med vores omgivelser.

    Ring op